MIDI Wenskaart

 

Om eerlijk te zijn: De “net-niet vierkante wenskaart”. De afmeting van de kaart is 11cm x 12cm, de afmeting van de envelop is 11,5cm x 12,5 cm. Kortom: een net-niet

vierkante kaart. Maar wel met de uitstraling van een vierkante wenskaart. Met de vierkante wenskaart sluit u helemaal aan bij de actuele trends.

De vierkante kaart, ofwel de Marant Cards MIDI wenskaart, is er in alle gewenste thema’s: Felicitatie, Verjaardag, Huwelijk, Geboorte, Beterschap, Deelneming en Blanco varianten voor alle gelegenheden en speciale teksten als Veel Liefs en Bedankt. Neem de vierkante wenskaart op in uw collectie en u bedient uw huidige doelgroep met een nieuw product en u trekt tevens een nieuwe doelgroep aan, die op zoek is naar een trendy wenskaart.

 

Voor de collectie (net-niet) vierkante wenskaarten bieden wij u ook een wenskaarten display. In deze wenskaarten display passen 64 verschillende motieven vierkante wenskaarten. De vierkante wenskaarten staan full-face (volledig zichtbaar) in de wenskaarten display. Vraag ernaar in onze Cash&Carry filialen te Ridderkerk en Aartselaar.

 

Ook voor de vierkante wenskaarten collectie brengen wij regelmatig nieuwe motieven uit. De collectie vierkante wenskaarten bestaat momenteel uit zo’n 112 verschillende motieven. De collectie vierkante wenskaarten wordt nog verder uitgebreid tot zeker meer dan 200 verschillende motieven.

 

De Marant Cards MIDI wenskaart is uit voorraad leverbaar (zolang de voorraad strekt) en de collectie van deze (net-niet) vierkante wenskaart wisselt gedurende het jaar en wordt steeds up-to-date gehouden. Mist u een thema in de collectie vierkante wenskaarten: geef het gerust aan ons door, dan kunnen we beoordelen of we voor het gewenste thema iets in de vierkante wenskaarten collectie kunnen maken.

Bent u geïnteresseerd in onze collectie (net-niet) vierkante wenskaarten vraag er dan naar bij onze Cash&Carry filialen te Ridderkerk en Aartselaar.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in één van onze Cash&Carry filialen te Ridderkerk of Aartselaar voor onze collectie vierkante wenskaarten.

 

Het Marant Cards Team.

 

 

Neem contact met ons op

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

© Marant Cards Belgium N.V. 2014/2015 - Alle rechten voorbehouden

MARANT CARDS

CONTACT

COLLECTIES

PRIVACY VERKLARING